Центр вакцинації проти COVID-19 у Рівному працюватиме 7 днів на тиждень

 20 липня в Україні, в тому числі і м.Рівному, офіційно стартував 5-й етап вакцинації від COVID-19. А це означає, що не лише певні категорії населення можуть отримати щеплення, а й усі охочі можуть вакцинуватись проти COVID-19.

Разом з цим Центр вакцинації, що тимчасово розгорнуто на базі Рівненського обласного клінічного лікувально-діагностичного центру, переходить на щоденний графік роботи!

Відтепер усі бажаючі віком від 18 років у пунктах щеплень, що діють при Центрах ПМСД міста, чи у Центрі вакцинації проти COVID-19 у Рівному, можуть отримати щеплення проти коронавірусної інфекції. При цьому пріоритет надаватиметься вразливим групам населення, зокрема людям віком від 60 років та людям із хронічними захворюваннями.

У Центрі вакцинації проти COVID-19 у Рівному з 9:00 до 17:00 7 днів на тиждень можна провести щеплення, як за попереднім записом через медичну інформаційну систему «helsi me», так і в порядку живої черги. Також, щеплюють від коронавірусної інфекції і у пунктах щеплення Центрів ПМСД міста, для цього необхідно звернутись до сімейного лікаря чи у реєстратуру закладу.

Окрім того, в місті Рівне продовжують свою роботу мобільні бригади, які вакцинують організовані колективи, професійні групи та маломобільних громадян.
На сьогодні в місті Рівне понад 19 тисяч осіб провели перше щеплення від COVID-19 та повну імунізацію (2 щеплення) уже пройшли 10275 осіб.

 Закликаємо жителів територіальної громади не зволікати та вакцинуватися. Адже завдяки імунізації ми зможемо подолати пандемію.

У Рівному щеплюють вакцинами: AstraZeneca (ревакцинація), CoronaVac від Sinovac, Comirnaty від Pfizer. Окрім того, вчора Центри ПМСД Рівного отримали нову вакцину Moderna.

Посилання для запису на щеплення у Центр вакцинації через МІС HELSI.ME: https://helsi.me/lp/vaccination#locations

Центр вакцинації проти COVID-19 у Рівному: м.Рівне, вул. 16 липня, 36, Рівненський обласний клінічний лікувально-діагностичний центр ім. В.Поліщука (актова зала), щоденно з 9:00 до 17:00 год.


Управління охорони здоров'я м.Рівне