Троє гравців оржівського «ОДЕКа» серед найкращих у рейтингу ААФУ

Асоціація аматорського футболу України спільно з ресурсом Sportarena.com назвали символічну збірну Асоціації за підсумками сезону, що минув. До переліку найкращих потрапило троє гравців оржівського «ОДЕКа».

Юрій Красномовець увійшов до числа трьох найкращих лівих захисників. Він у 17-ти матчах забив 2 гол та зробив 3 асисти.

«Один із провідних гравців «ОДЕКа» не лише вдало діяв у захисті, а й постійно підтримував атакувальні комбінації та небезпечно виконував стандарти під удар чи подачу. Сезон для оржівського клубу виявився безмедальним, але якраз Красномовця хотілося б відзначити за непоганий індивідуальний результат», - таку характеристику гравцю дає Sportarena.com.

Віталій Богданов потрапив до тріо найкращих правих півзахисників – 16 матчів, 5 голів, 5 асистів.

Sportarena.com про Богданова:

«Один із найбільш інтелектуальних гравців Рівненщини відзначається хорошим ударом, баченням поля і вмінням зіграти на різних позиціях. Праворуч у півзахисті, як виявилося, Богданов також почувається впевнено, а його козирі залишаються при ньому».

До переліку найкращих нападників увійшов нинішній нападник рівненського «Вереса», а на початку сезону форвард «ОДЕКа» Микола Гайдучик. Він у 8-ми матчах забив 9 голів та зробив 5 результативних передач.

Ось що про Миколу пише Sportarena.com:

«Він пішов із команди та чемпіонату ще взимку, проте залишив велике враження – прекрасний індивідуальний показник, до якого ніхто в Групі 1 не наблизився. Та й для «ОДЕКа», як здається зі сторони, стало проблемою без вирішення знайти такого бомбардира. Що ж стосується Гайдучика, то він став переможцем Першої ліги з «Вересом». За спинами досвідчених Шестакова, Гегедоша та Сергійчука вирватися було важко, та все ж молодий форвард став справжнім героєм надважливого матчу з «Чорноморцем».

Крім цих футболістів до переліку найкращих центральних захисників увійшли вихованець рівненського футболу, який грає за луцький «Вотранс» - Олександр Гергелюк, а також екс-капітан «Вереса», а нині капітан ФК «Вовчанськ» Сергій Борзенко.