Стартувало будівництво бази Вереса. Рівняни просять прибрати врожай

На вулиці Костромській у Рівному стартували підготовчі роботи на території, де футбольний клуб "Верес" планує будувати тренувальну базу. 20 серпня на місці працювали бульдозер та екскаватор. У клубі повідомили, що наступного тижня планують приступити до будівництва полів.

20 серпня техніка розрівнювала земельну ділянку, де згодом розпочнуть будівництво двох повнорозмірних футбольних полів: зі штучним та натуральним покриттям.

Джерело.Рівне.Суспільне.

"Наразі ведуться підготовчі роботи. Це вирізання зелених насаджень, підготовка ґрунту, планування. Ми сподіваємося, що ці роботи завершать якнайшвидше і вже наступного тижня підрядник приступить до будівництва полів. Перша частина — будівництво двох полів. Вона має бути завершена, згідно з договором, до 1 грудня. Перше поле  штучне і друге — натуральне. Для нього мають забезпечити дренаж і полив", — коментує генеральний директор "Вереса" Антон Назарук.

Антон Назарук також акцентував, що просять людей, у яких на цій території є городи, якнайшвидше зібрати урожай.

Антон Назарук розповів Суспільному, що приблизний термін виконання усіх запланованих робіт — два роки. У реалізацію проєкту, за його словами, клуб планує інвестувати до одного мільйона євро.

Загалом, згідно з проєктом, на цій території "Верес" будуватиме тренувальну базу з трьома повнорозмірними полями, адмінкорпусом, мініготелем для проживання, відновлення та реабілітації футболістів.