Список зрадників поповнив і колишній начальник громадської безпеки УМВС Рівненщини

П’ятьом колишнім міліціонерам оголошено про підозру у колабораційній діяльності. За співпрацю з окупантами фігурантам загрожує до 15 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі поліції Донеччини.

Та додали, що у т.зв. "ДНР" 44-річний мешканець Донеччини — у минулому старший оперуповноважений управління по боротьбі зі злочинами, пов’язані з торгівлею людьми, — за "віддану службу ворогу" отримав посаду "заступника міністра внутрішніх справ — начальника управління боротьби з організованою злочинністю.

Також зазначили, що колишня оперуповноважена управління боротьби з організованою злочинністю Головного управління МВС у Донецькій області, у т.зв. "ДНР" жінка добровільно пішла на співпрацю з окупантами та стала виконувати обов’язки старшого оперуповноваженого "управління боротьби с організованою злочинністю".

"Зрадила присязі й колишня начальниця кримінальної міліції у справах неповнолітніх Центрально-міського районного відділу Горлівського міського управління міліції Донеччини. 35-річна фігурантка обійняла посаду у відділі у справах неповнолітніх "УАС МВД ДНР", — йдеться в повідомленні.

Також поліцейські повідомили, що перейшов на бік окупантів ексначальник відділку кримінальної міліції у справах неповнолітніх Донецького міського управління міліції, де отримав аналогічну посаду у "народній міліції"та закликає до повалення конституційного ладу в Україні.

"Список зрадників поповнив і колишній начальник громадської безпеки УМВС Рівненщини. За виправдовування дій РФ 57-річному полковнику міліції "дісталося" крісло ректора тамтешньої "академії внутрішніх справ імені Дзержинського", — зазначили в пресслужбі.

За матеріалом Suspilne.media