Сьогодні на Рівненщині запроваджено графік обмеження споживання електричної енергії

По окремих підприємствах – графіки обмеження споживання електричної потужності. Усі бізнес клієнти повідомлені про графіки обмеження.

Звертаємося до усіх споживачів Рівненської області з проханням сьогодні та в подальшому максимально обмежувати споживання електричної енергії з 7.00 до 23.00. Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців області споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі. Бізнес клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

У випадку, якщо нам вдасться зменшити споживання на 10%, нам вдасться уникнути застосування відключення цілих вулиць, мікрорайонів та населених пунктів.
Від кожного з нас, нашого економного споживання, залежить те, чи вдасться нам уникнути так званих віялових відключень

Зберігаємо спокій і економимо електроенергію!

Станом на 9.00 20 жовтня, електромережі ПрАТ «Рівнеобленерго» працюють у звичному режимі, без зауважень. Навантаження на мережу стабільне та звичне для осінньої пори.

Наші енергетики постійно моніторять стан мереж. Про усі зміни повідомлятимемо на сторінці у Facebook та через особисті кабінети на офіційному сайті «Рівнеобленерго»

Рівнеобленерго