Ситуація в районах Рівненської області поблизу кордону

Голова Рівненської обласної військової адміністрації Віталій Коваль відвідав північ області, аби оцінити ситуацію в районах неподалік державного кордону.

Очільник області провів нараду з начальником Вараської районної військової адміністрації, міським головою Вараша, правоохоронцями і військовими.

«Обговорили питання взаємодії ТрО з ЗСУ, систему пропуску на блок-постах, гуманітарну допомогу. Наголосив на інформаційній гігієні і належній роботі бізнесу. А також на співпраці з переселенцями. Кожен з внутрішньо переміщених осіб обов’язково має бути зареєстрований офіційно. Приємно, що в районі порядок і дисципліна», - прокоментував Віталій Коваль.

Також голова РОВА відвідав стратегічний об’єкт області – Рівненську АЕС. Віталій Коваль разом з гендиректором Павлом Павлишиним обговорили безпекову складову роботи електростанції. З початком військових дій на об’єкті максимально посилили охорону. Наразі ситуація спокійна. АЕС працює в плановому режимі.

Ще один прикордонний район - Сарненський. Очільник області провів нараду з керівництвом регіону, військовими і правоохоронцями.

Віталій Коваль наголосив на важливості взаємодії між підрозділами ТрО і ЗСУ. А також на облаштуванні блок-постів. Вони повинні стояти лише у визначених військовими місцях.