Рівнянка під кайфом везла у своєму авто двох малолітніх дітей і наркотики

Керуючи автомобілем «Chevrolet Aveo» 14 грудня, близько 13:30 водійка порушила вимогу дорожнього знаку «в’їзд заборонено», чим викликала підозру екіпажу патрульної поліції, який перебував на території АЗС на вулиці Дубенська у Рівному.

Під час перевірки документів поліцейськими та роз’яснення порушення, 31-річна рівнянка почала агресивно себе поводити. Потім вона замкнулася в автомобілі та почала їсти білу порошкоподібну речовину, розсипаючи її по салону. В цей час в іномарці перебувало двоє малолітніх дітей кермувальниці, віком до трьох років.

Слідчо-оперативна група вилучила розірваний пакетик із залишками метамфетаміну та пачку з-під сигарет, на якій було нашарування наркотику, а також ополіскувач для зубів із залишками, ймовірно, наркотичної речовини.

За зовнішніми ознаками 31-річна жінка перебувала в стані наркотичного сп’яніння, втім, від проходження освідування відмовилась.

За фактом незаконного зберігання, перевезення наркотичних засобів слідчі Рівненського відділу поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 309 Кримінального кодексу України. Все вилучене поліцейські скерували на експертизу, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

З’ясувалося, що у жовтні цьогоріч у жінки поліцейські вже вилучали пакетик із аналогічною речовиною. За цим фактом також триває досудове розслідування, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області.