Рівненський ліцей N1 святкує 90-річчя

Цими днями Рівненський ліцей №1 імені Володимира Короленка відзначає 90 років з часу заснування. З нагоди ювілею викладачів та учнів закладу привітали керівники облдержадміністрації.

«Маю багато знайомих та друзів, які навчалися у цій школі. Також знаю, що багато колишніх учнів зараз на передовій захищають незалежність України від російського агресора. Саме завдяки воїнам ЗСУ ми сьогодні маємо нагоду святкувати 90-річчя закладу. За майже вікову історію ліцей випустив безліч талановитих людей. Впевнений, більшість з них стали хорошими фахівцями, а найголовніше – свідомими патріотами своєї держави», - звернувся до присутніх перший заступник голови ОДА Сергій Подолін.

Тим часом заступник голови ОДА Сергій Гемберг – колишній учень закладу. Він теж привітав колектив, учнів та свою класну керівницю із ювілеєм ліцею.

Нагадаємо, ліцей №1 – один із найстаріших у Рівному. Заклад заснований у 1932 році українською інтелігенцією на чолі із Степаном Скрипником (майбутнім Святійшим Патріархом Київським і всієї Руси - України Мстиславом).

Рівненська ОВА