Рівненський бурштин засвітився в Катарі

"У виставковій галереї культурно-історичного центру "Katara Cultural Village" у місті Доха відбулась 2-а спеціалізована виставка-ярмарка "Katara International Amber Exhibition", присвячена галузі обробки і торгівлі бурштином та виробами з нього... Україна на цьому заході була репрезентована групою компаній "Ambers Group Ukraine" (м.Рівне), що спеціалізується на видобутку, переробці бурштину та виробництві бурштинових прикрас і виробів", - йдеться у повідомленні пресслужби Посольства України в Катарі.

 

У виставці взяли участь понад 90 катарських та іноземних компаній з 13 країни, зокрема Катару, Великої Британії, Іраку, Кувейту, Латвії, Литви, Лівану, Німеччини, Польщі, Росії, Туреччини, Швеції та України, а також представники профільних асоціацій і міжнародних організацій, посилаючись на пресслужбу, повідомляє Укрінформ.

Упродовж роботи виставки український стенд відвідали багато катарських i зарубіжних підприємців, яких було ознайомлено з можливостями та пропозиціями українського виробника щодо ділової співпраці.