Рівненське управління економіки постійно працює з підприємствами-боржниками

23.07.2021 в управлінні економіки міста виконавчого комітету Рівненської міської ради відбулося засідання міської комісії з питань праці та заробітної плати, на яке запрошено керівників 5 підприємств-боржників Рівненської територіальної громади щодо стану погашення заборгованості із виплати заробітної плати.

За інформацією керівників та представників підприємств ДП «Рівненський облавтодор» ВАТ «ДАК «Автомобільні дороги України», ЖКП «Покровське», КП «Автобаза» Рівненської обласної ради, ТОВ «Прикарпатзахідтранс» заборгованість із виплати заробітної плати станом на 23.07.2021 зменшилась на 2408,5 тис.грн. Погашено заборгованість з виплати заробітної плати на ПрАТ «Речовий ринок» на суму 31,7 тис.грн.

На засідання комісії запрошено начальника Регіонального відділення Фонду державного майна України по Рівненській та Житомирській областях Кирила Бережного, який повідомив про прийняття рішення про приватизацію єдиного майнового комплексу Державного підприємства «Рівненський автомобільний ремонтний завод» шляхом продажу на електронному аукціоні.

Керівникам підприємств рекомендовано розробити план заходів з погашення заборгованості із виплати заробітної плати, провести аналіз непродуктивних витрат та активізувати претензійно-позовну роботу по погашенню дебіторської заборгованості з метою прискорення погашення заборгованості із виплати заробітної плати в найкоротші терміни, а також недопущення її зростання.

За результатами засідання комісії прийняті компетентні та виважені рішення та надані протокольні доручення, які спрямовані на недопущення росту заборгованості із виплати заробітної плати.


Рівненська міська рада