Рівненська обласна клінічна лікарня отримала нове обладнання

У відділенні інтервенційної радіології Рівненської обласної клінічної лікарні з’явився новий електрокардіограф. Як зауважила кардіолог Інна Вівсяник, цей апарат є одним із дуже важливих у відділенні.

«Наша структура відділення дозволяє швидко і ефективно надавати кваліфіковану медичну допомогу пацієнтам з гострою кардіальною патологією. Для палати інтенсивної терапії необхідним є електрокардіограф. Наш апарат – застарілий і не є мобільним, тому сучасне обладнання значно покращить нашу роботу», - додала Інна Вівсяник.

Електрокардіограф вручив депутат обласної ради Руслан Потапчук. Під час візиту він оглянув територію комунального підприємства та поспілкувався з його керівником.

Директор КП «Рівненська обласна клінічна лікарня ім. Юрія Семенюка» Віктор Ткач розповів про найближчі плани.

«Ми постійно намагаємося робити якісні зміни у лікарні, щоб були комфортні умови як для пацієнтів, так і для її працівників. Нині вже почали працювати над великим проєктом. Йдеться про будівництво хірургічного корпусу на 11 поверхів. Окрім того, має бути передбачений вертолітний майданчик», – поділився Віктор Ткач.

(тут планують будувати хірургічний корпус)

Зауважимо, що 5 жовтня на засіданні постійної комісії з питань бюджету, фінансів та податків депутати виділили 800 тис грн на будівництво нового хірургічного корпусу обласної клінічної лікарні, в тому числі і на виготовлення проектно-кошторисної документації.

Рівненська обласна рада