Рівненська АЕС запрошує вараських школярів до участі у конкурсі творчості «Енергоатом: енергія, що живить мрії»

Рівненська АЕС запрошує учнівську молодь міста-супутника до участі у дитячо-юнацькому конкурсі творчості «Енергоатом: енергія, що живить мрії», про це повідомляє сайт Рівненської АЕС.

Дитячо-юнацький творчий конкурс проводиться щороку з метою активізації творчого потенціалу молоді та популяризації знань про атомну енергетику, як стратегічну галузь, що забезпечує Україну електроенергією, сприяє добробуту, процвітанню та розвитку держави.

Учасниками конкурсу можуть стати учні загальноосвітніх навчальних закладів м. Вараш.

Захід проводиться для школярів від 10 до 17 років за такими номінаціями: образотворче мистецтво (живопис, малюнок, графіка); декоративно-прикладне мистецтво та ЕкоАрт; короткометражне відео (фільм, ролик, сюжет).

Кожен автор може надати лише одну роботу. Індивідуальні роботи талановитих школярів повинні відповідати вимогам та тематиці конкурсу.

Творчі роботи необхідно подати до інформаційного центру РАЕС «Полісся» до 15 травня 2020 року із вказівкою ПІБ автора роботи, дати народження, школи, класу та контактного телефону. Цьогорічний призовий фонд складає майже 6 тисяч гривень. Тож вже до кінця травня будуть визначені переможці, які отримають грошові призи, грамоти, солодкі подарунки та візьмуть участь у всеукраїнському конкурсу творчості. Крім того, заохочувальні грошові винагороди отримають учасники за оригінальність та інновації. Найкращі роботи будуть використані у іміджевій продукції Рівненської АЕС та її сторінках у соціальних мережах.