П`яний водій у Рівненському районі скоїв ДТП


Сьогодні, близько 2-ї години ночі, патрульні отримали повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що трапилась на автомобільній дорозі Н-25 (Городище — Рівне — Старокостянтинів).

На місці інспектори встановили, що керманич транспортного засобу Opel рухався у попутному напрямку не був уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, під час виконання маневру обгону, не вибрав безпечну швидкість, інтервал та дистанцію, в результаті чого здійснив зіткнення з автомобілем Renault.

Пасажирка транспортного засобу Renault поскаржилась на біль в лівій нозі. Поліцейські викликали швидку. Лікарі діагностували забій гомілкової частини лівої ноги та підшкірну гематому — від госпіталізації жінка відмовилась. 

Під час встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди патрульні помітили у 24-річного водія транспортного засобу Opel ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловікові запропонували пройти огляд на місці за допомогою приладу Drager — керманич погодився, проте під час огляду максимально ухилявся від його проходження. Останньому запропонували пройти огляд в медичному закладі, він погодився. Результат огляду — 1.57 проміле.

Інспектори склали на водія протокол за ст.124 (Спричинення ДТП) КУпАП та ч.1 ст.130 (Керування автомобілем у стані сп’яніння) КУпАП.

Будьте відповідальними водіями. Не наражайте на небезпеку себе та тих, хто вас оточує.