Протягом минулої доби рівненські патрульні виявили у трьох громадян речовини, схожі на наркотичні

Перший випадок трапився вчора, близько 1-ї години ночі, на вулиці Гайдамацькій. В рюкзаку 32-річного чоловіка інспектори виявили пакет з речовиною зеленого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Ще один інцидент стався вчора, близько 4-ї години ночі, на автомобільній дорозі М-06 (Київ — Чоп) поблизу села Городище, де патрульні зупинили транспортний засіб Mercedes. Він рухався з технічною несправністю. 32-річний водій мав ознаки наркотичного сп'яніння. Поліцейські запропонували керманичу пройти огляд на стан наркотичного сп’яніння в медичному закладі, на що він погодився. А під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили в автомобілі поліетиленовий пакет з речовиною білого кольору, зовні схожою на наркотичну.

Третя ситуація мала місце на вулиці Романа Шухевича вчора, близько 6-ї години ранку. Увагу поліцейських роти тактико-оперативного реагування привернув громадянин, який пришвидшився, коли побачив патрульне авто та різко змінив напрямок руху. 31-річний чоловік помітно нервував. Під час поверхневої перевірки патрульні виявили в пачці від цигарок поліетиленовий пакет з невідомою кристалічною речовиною бурого кольору, зовні схожою на наркотичну, а також пристрій, ймовірно, для її вживання.

У всіх випадках на місця викликали слідчо-оперативні групи, а виявлене вилучили для проведення експертизи.\

Патрульна поліція Рівненської області