Представника навчального закладу Рівного відзначили у конкурсі служби зайнятості!

 

Підбито підсумки  тримісячного конкурсу Державної служби зайнятості «Розвиваємо державну службу зайнятості разом». Учасникам було запропоновано два запитання: «Як я хочу, щоб державна служба зайнятості розвивалася в майбутньому» та «Що я зроблю для того, щоб зміни настали впродовж року?». До участі було подано 125 робіт, кожна з яких містила конкретні пропозиції щодо покращення роботи ДСЗ за основними напрямками її діяльності.

Голова журі, директорка Державного центру зайнятості Ольга Макогон відзначає, що роботи фіналістів знайдуть відображення в стратегії розвитку служби зайнятості на 2019-2022 роки, над формуванням якої наразі працює Державний центр зайнятості.

Практичні рекомендації конкурсантів стосувалися, зокрема: Е-сервісів, електронних кабінетів та мобільних додатків; курсів цільового призначення у Центрах ПТО; корпоративної культури служби зайнятості; покращення роботи кар’єрних радників; послуг для клієнтів із віддалених населених пунктів; нової форми резюме; систематизації послуг з профорієнтації; започаткування «школи рекрутерів ДСЗ»; механізмів побудови кар’єрної стратегії тощо.        

Серед учасників – і представник Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, старший майстер Віктор Красовський. За словами колеги, у своїй роботі він акцентував увагу на впровадженні єдиного освітнього електронного простору; наданні переваг навчанню на курсах цільового призначення з огляду на короткі терміни навчання, практичну спрямованість та потреби роботодавців; організацію навчання «на випередження», без направлення роботодавців; стимулювання започаткування власної справи по закінченні курсів; перегляді підходів до формування вартості навчання слухачів платної форми навчання тощо. Приємно, що пропозиції Віктора Ростиславовича оцінили та відзначили його Почесною грамотою Державного центру зайнятості. Свою нагороду Віктор Красовський розцінює, як важливий крок до позитивних, якісно нових змін у роботі навчального закладу зокрема та служби зайнятості в цілому.

Щиро вітаємо та бажаємо професійної наснаги!