Працівник Рівненської АЕС подолав 830 кілометрів велосипедом

Контрольний майстер відділу технічного контролю Рівненської АЕС Юрій Савчук проїхав на велосипеді 830 кілометрів — з Одеси до Вараша.

Поєднуючи літній відпочинок із хобі, контрольний майстер відділу технічного контролю Рівненської АЕС Юрій Савчук  (на знімку) проїхав на велосипеді 830 кілометрів — з Одеси до Вараша, маршрут пролягав через шість областей України.

Джерело Голос України.

Першого дня проїхав 200 кілометрів Одещиною, другого — заважали злива і спека, однак Юрій подолав 176 кілометрів. Третій день подорожі минув легко та з хорошим настроєм, бо маршрут пролягав через курортні містечка, де велобайкер і зупинився після 154-кілометрового відрізку шляху.

Четвертого дня Юрій проїхав 124 кілометри через Хмельниччину — мальовничими стежками поблизу жіночого монастиря святої Анни, блакитних озер Славути до міста хмельницьких атомників Нетішина. Останній день велоподорожі трималась надзвичайна спека, від Цуманя 40 кілометрів рятувала тінь у лісовому «тунелі», а краса природи заворожувала й додавала сил. У підсумку — 180 кілометрів, і Юрій приїхав до рідного Вараша, де на фініші біля Рівненської АЕС його оплесками зустрічали колеги.

«Найкращий навігатор — це люди, до того ж увесь маршрут відчувалася величезна підтримка. У соцмережах мене постійно підбадьорювали й надихали своїми повідомленнями друзі й рідні. У результаті подолано 830 кілометрів — шість областей країни та мій власний рекорд. А розпочинав свої спортивні досягнення з участі в щорічних спортивних заходах Рівненської АЕС», — згадує Юрій Савчук.

Юлія КУЛАЄВА, кореспондент прес-центру Рівненської АЕС.