Потяги курсуватимуть через Рівненщину, але без посадки пасажирів

Потяги, що курсуватимуть через Рівненську область, посадок пасажирів не здійснюватимуть. Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. 

У деяких областях справді відновлюєтсья рух потягів, але в тих областях, де карантин не знятий, є певні обмеження. Квитки на посадку не будуть продаватись. Тобто пасажири, які курсують через область і зупиняються на території тих областей, де карантинні обмеження не зняті, зможуть тільки виходити з потяга, посадка заборонена. Що стосується Рівненської області, то в нас продовжено карантин, тому що наша область входить в трійку областей, де найбільша захворюваність. Тому в потязі, який буде проходити транзитом через Рівненську область, є тільки можливість для висадки пасажирів, - сказав він. 

Нагадаємо, залізничне сполучення в Україні відновлять з 1 червня. За словами міністра інфраструктури Владислава Криклія, "Укрзалізниця" готова запустити 42 потяги, проте їхня кількість може бути збільшена. Рішення про те, які рейси можуть відкритися, вирішують обласні комісії ТЕБ та НС.