Поліцейські викрили чоловіка на угоні ВАЗівки

Відсутність своєї автівки 32-річний житель Березного виявив восьмого травня, близько сьомої ранку. Викрадача транспортного засобу поліцейські розшукали за кілька годин.

Власник автомобіля «ВАЗ 2101» пояснив правоохоронцям, що приїхав до знайомих та припаркував його у провулку Суворова всього на годину. Однак, необачно залишив ключі у замку запалювання. 

Цим і скористався 22-річний житель села Городище, який у той момент проходив повз.

Орієнтування автомобіля розіслали всім екіпажам поліції. І вже через деякий час на вулиці Корецькій районного центру вказаний автомобіль зупинив екіпаж групи реагування. «Новий» керманич, який до того ж був  напідпитку, зізнався поліцейським, що просто хотів покататися. 

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом слідчі Березнівського відділення поліції розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 289 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні злочину. 

Максимальне покарання, яке може загрожувати чоловіку – позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

Відомо, що 22-річний житель села Городище вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. 

Відділ комунікації поліції Рівненської області