Поліцейські Рівненщини продовжують виявляти посіви нарковмісних рослин

Тепер особам, які їх вирощують, загрожує кримінальна відповідальність.

Сьогодні, 21 липня, у селищі Зарічне інспектори сектору реагування патрульної поліції у господарстві 36-річного місцевого жителя виявили 17 рослин коноплі. 

Учора, 20 липня, під час відпрацювання оперативної  інформації працівники Рівненського управління ДВБ НПУ спільно з поліцейськими відділення №3 (м. Острог) Рівненського РУП у господарстві 26-річного жителя Острога виявили 26 рослин коноплі. Крім того — 13 паперових згортків, поліетиленовий пакет із сухою подрібненою речовиною зеленого кольору та пристрій для куріння. 

А поліцейські відділення №1 (м. Дубровиця) Сарненського РУП на вирощуванні нарковмісних рослин викрили жителя села Городище. Під час санкціонованого обшуку у його господарстві правоохоронці виявили у теплиці шість рослин коноплі, а у будинку — суху подрібнену речовину зеленого кольору.  

Крім того, посів коноплі у господарстві 44-річного сарненчанина виявив дільничний офіцер поліції Сарненського РВП. Слідчо-оперативна група  задокументувала злочин та вилучила 17 рослин. 

За усіма фактами слідчими територіальних підрозділів ГУНП в Рівненській області розпочаті досудові розслідування за статтями 309, 310 Кримінального кодексу України. Зразки рослин відправлені на дослідження.

Відділ комунікації поліції Рівненської області