Подарунок до Різдва. Стартував мультсеріал «Пес Патрон»

Епізод під назвою «Зруйнований міст» оприлюднений на новому каналі Patron The Dog

В ютуб відбулася прем’єра першої серії мультсеріалу про пса Патрона, який служить у Держслужбі з надзвичайних ситуацій України. Епізод під назвою «Зруйнований міст» оприлюднений 7 січня на новому каналі Patron The Dog.

Це грантовий проєкт, який виконується за підтримки USAID у партнерстві з UNICEF. Він спрямований на підвищення рівня знань щодо мінної небезпеки серед дітей. Мультфільм виходить також з англійськими субтитрами.

У першій серії під назвою пес Патрон розповідає коту Томові про те, як проходить його робочий день. Зокрема, псу Патрону надійшов сигнал про зруйнований міст і він має розібратися в цій ситуації.

У мультфільмі звучать голоси відомого коміка й волонтера Василя Байдака, співачок Даші Астаф’євої і Наді Дорофеєвої, актора серіалу «Танька+Володька» Тараса Стадницького, репера Позитива тощо.

Нагадаємо, Пес Патрон – пес породи джек-расселтер'єр, талісман Служби з надзвичайних ситуацій України, який набув великої популярності з моменту повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Патрон виявляє вибухові пристрої, після чого їх знешкоджують сапери.