Під вартою перебуває житель Обарова за умисне вбивство своєї дівчини

За процесуального керівництва Рівненської окружної прокуратури суд обрав запобіжний захід жителю Обарова, якого підозрюють в умисному вбивстві своєї неповнолітньої дівчини (ч.1 ст.115 КК України).

Слідством встановлено, що ввечері 7 листопада 21-річний юнак, перебуваючи у себе вдома, кілька разів вдарив молотком по голові свою дівчину, 17-річну жительку села Руда Красна. Від отриманих травм потерпіла померла на місці події, а зловмисник витягнув її тіло на вулицю, повідомив по телефону своїх родичів про скоєне і втік. Про злочин правоохоронцям повідомив батько юнака.

Того ж вечора парубка затримали у порядку ст. 208 КПК України. 8 листопада йому повідомлено про підозру, а сьогодні обрано запобіжний захід.

Рівненський районний суд вирішив, що найближчі 60 діб підозрюваний проведе під вартою, без визначення розміру застави. Мотивів свого вчинку підозрюваний пояснити не може.

Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії, встановлюються всі обставини вчинення злочину, призначені необхідні експертизи.

Досудове розслідування проводять слідчі Рівненського РУП ГУНП в Рівненській області.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення зловмиснику загрожує від 7 до 15 років позбавлення волі.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Рівненської окружної прокуратури