Печінка по-берлінськи з яблуками і цибулею

Печінка з яблуками і цибулею по-берлінськи являє собою дуже популярне блюдо, яке подається у багатьох відомих ресторанах світу. На перший погляд, може здатися, що це дуже дивний рецепт, дивне поєднання м’ясного компонента і фруктів, але на ділі ви зрозумієте, що нічого смачнішого ще не пробували.

Якщо хочеться приготувати щось незвичайне, але в той же час просте і швидке, смачне і апетитне, то не проходьте повз рецепта печінки з яблуками і цибулею. Страва готується з простого і доступного набору інгредієнтів, але за смаковими якостями і зовнішнім виглядом гідно навіть святкового столу.

Список необхідних інгредієнтів:

??печінка куряча - 400 г;

??яблука - 2 шт;

??цибуля - 2 шт;

??борошно - 2-3 ст.л;

??олія для смаження;

??паприка копчена - 1 ч.л;

??сіль, перець - за смаком.

Нарізати яблука кільцями (як на фото), видалити серединки, обсмажити на сковорідці з обох боків на олії. Перекласти в тарілку.

В цій же сковорідці, на цій же олії, обсмажити на помірному вогні цибульку кільцями, а далі печінку (очищену він плівок і жиру) на малому вогні паніровану в борошні.

Коли усе готове викладаємо печінку в сковорідку, перчимо, солимо, додаємо паприку. Далі викладаємо яблука і цибулю, акуратно змішуємо не пошкодивши яблучні кільця. Прогріваємо хвилинку-дві і все готове.

В ідеалі подаємо страву з картопляним пюре.

Обов’язково при приготуванні дотримуйтесь послідовності дій, як описано у рецепті. Смачного.

Рецепт Julija Simonchuk