Пам'ять ліквідаторів аварії на ЧАЕС вшанували на Дубенщині

Участь в меморіальних заходах взяли ліквідатори наслідків аварії Чорнобильської катастрофи, працівники силових структур та відомств, представники влади та громадськість.

В місті Дубно, з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, відбулось покладання квітів до пам’ятного знаку учасникам ліквідації аварії на ЧАЕС. У заході взяли участь міський голова Василь Антонюк, посадовці та працівники міської ради, ліквідатори аварії.

       Біля пам’ятного знака ліквідаторам аварії на Чорнобильській АЕС, на Алеї Слави в міському парку Радивилова, відбулося громадське зібрання та поминальне богослужіння з метою вшанування подвигу ліквідаторів. У молитві, разом із священиком о.Ярославом та хористами міського храму Святого Олександра Невського, міська громада вшановувала світлу пам'ять тих, хто заплатив власним життям, пройшовши шлях Чорнобильської катастрофи. Заступник міського голови Олександр Пастух, представники громадських та ветеранських організації Радивилова поклали квіти до пам’ятного знака чорнобильцям-ліквідаторам.

      В смт Демидівка селищний голова Сергій Радченко та особовий склад Демидівського  РС ГУ ДСНС України у Рівненській області  вшанували хвилиною мовчання ліквідаторів  аварії на Чорнобильській АЕС та поклали  квіти до стелли «Пожежним-героям Чорнобиля».

      В смт. Млинів голова Млинівської громади Дмитро Левицького, секретар селищної ради Олександр Міщанюк та голова районної громадської організації «Союз. Чорнобиль. Україна» Георгій Полюхович вшанували пам'ять ліквідаторів та поклали квіти до пам’ятного знаку «Жертвам Чорнобильської катастрофи», що в центральному сквері Млинова.

      Пам?ятаємо про страшну трагедію Чорнобиля і про відважних героїв-ліквідаторів, серед яких сотні жителів Дубенщини, що своїми вчинками врятували мільйони життів…