Невідомі підпали в Рівненському районі трансформаторну підстанцію

Сьогодні близько 10 ранку до диспетчера ПрАТ «Рівнеобленерго» надійшло повідомлення про займання трансформаторної підстанції у населеному пункті Рівненського району.

Бригада Рівнеобленерго одразу ж виїхала на місце події. Було встановлено, що причиною пожежі став підпал електрообладнання – під ТП невідомими було підкладено дрова, які і підпалили (залишки на фото). Задимлення помітили місцеві жителі, чим попередили більш серйозне займання та вибух електрообладнання.

Наразі бригадою Рівненської районної дільниці знеструмлено саму підстанцію та мережу 10 кВ для обстеження та проведення ремонтних робіт. Їх тривалість залежатиме від завданих вогнем пошкоджень.

В Рівнеобленерго повідомляють, що намагаються провести ремонтні в найбільш стислі терміни.

Про подію повідомлені правоохоронні органи, які встановлять обставини, причетних до хуліганства або навіть диверсії.

Дякуємо споживачам за пильність та повідомлення про задимлення, завдяки якому вдалося виявити протиправні дії та попередити більш серйозні наслідки - не лише пошкодження майна, його вихід з ладу, знеструмлення, а й небезпеку для життя та здоров’я людей.

Нагадуємо, про підозрілих осіб поблизу енергооб’єктів та електромереж варто повідомляти поліцію, а також телефонувати до нашого колцентру:
0676204411
0504904411
0933204411
0362 694298

Рівнеобленерго