Неподалік Калинівки викрили нелегальну заправку

Вчора, п’ятого січня о 12:10, неподалік села Калинівка Корецького району, працівники Управління стратегічних розслідувань задокументували факт продажу дизельного палива без відповідних документів.

Відносно 43–річної жительки села Жадківка, яка реалізувала 20 літрів пального, поліцейські Корецького відділення поліції склали адміністративний протокол за порушення порядку провадження господарської діяльності за частиною 1 статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення та опечатали нелегальну АЗС. Жінці загрожує штраф у розмірі від 17 до 34 тисяч гривень.

З метою недопущення незаконної діяльності з обігу нафтопродуктів на території Рівненської області з 12 вересня відносно правопорушників, які здійснюють незаконну торгівлю паливно-мастильними матеріалами, працівники поліції, як повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області,  склали 56 протоколів про адміністративні правопорушення.

Загальна сума накладених штрафів становить 325 720 гривень, іще 16 справ про адміністративні правопорушення призначені до розгляду судом.

Нагадаємо, поліцейські територіальних відділень та Головного управління Національної поліції в Рівненській області продовжують заходи, спрямовані на виявлення, розкриття та ефективне розслідування правопорушень, пов’язаних із нелегальною діяльністю автозаправних станцій та автогазозаправних пунктів на території Рівненщини.