Не знаєте, що робити з дітьми - везіть в Острог!

Упродовж зимових канікул Державний історико-культурний заповідник Острога запрошує усіх охочих провести цікаво та пізнавально час в Острозькому замку.

Для відвідувачів організовують квест «Велика загадка зимових канікул в Острозькому замку, або Корона князів Острозьких».

Учасники гри шукатимуть відповідь на питання «Куди зникла корона князів Острозьких?», зможуть дізнатися таємницю замкової криниці та скрині княжої скарбниці. Окрім того, бажаючі могтимуть відчути себе в ролі археолога, криптографа, дослідника історії та мистецтва.

«Наша акція – це гарна можливість провести час у музеї в родинному чи дружньому колі. Обіцяємо, що цікаво буде навіть тим гостям, хто неодноразово відвідує наш музей. Квест починається з найнижчого поверху замку та проводить гравців всім музеєм. Під час гри можна скористатись аудіогідом. Такий захід – новинка для нашого заповідника, але щиро сподіваюся, що будуть позитивні відгуки», – розповів заступник директора КЗ «Державний історико-культурний заповідник м. Острога» Андрій Брижук.

Загалом взяти участь у квесті можна до 15 лютого 2020 року. Але 30 і 31 грудня 2019, а також 1, 6 і 7 січня 2020 року музей не працюватиме. Нумізматична виставка не працюватиме 29, 30, 31 грудня і 1, 4, 5, 6, 7 січня.

Графік роботи заповідника: вівторок-неділя з 9:45 до 17:17,п’ятниця – до 16:00, понеділок – вихідний.