Найгіршу дорогу у Рокитнівській громаді відремонтували

У Рокитнівській громаді завершили ремонт 4-кілометрової ділянки дороги у напрямку Сновидовичі-Остки-Будки-Сновидовицькі. Шлях на Олевськ, який донедавна називали найгіршим у громаді, став безпечним та комфортним.

Дорогу проінспектував голова Рівненської ОДА Віталій Коваль.

«Раніше, їдучи цим напрямком, швидкість автомобіля не перевищувала 10-15 кілометрів. А зараз ми бачимо не лише нове покриття, але й повністю облаштовану інфраструктуру навколо. Це і свідчить про європейський підхід до виконаної роботи. Приємно бачити, як президентська програма «Велике будівництво» якісно змінює громаду та Рівненщину. Але у першу чергу – дбає про збережені людські життя», - зазначив Віталій Коваль.

Під час ремонту також укріпили узбіччя, встановили відбійники, елементи огорожі та нові дорожні знаки. Тепер автошлях комфортний, безпечний та відповідає усім технічним вимогам. 

«Ділянка була однією із найгірших у Рокитнівській громаді. Тут була стара бруківка, глибокі ями. Щодня нею користується велика кількість людей, тому зараз місцеві жителі задоволені та вдячні. Це і є найкращим показником якості виконаної роботи», - зазначив голова Рокитнівської ТГ Григорій Таргонський.

 

Рівненська ОДА