Навчальний заклад з Рівненщини став переможцем конкурсу від МОЗ

Міністерство охорони здоров’я, Міністерство освіти і науки, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні, а також магазин гаджетів та аксесуарів «Цитрус» провели всеукраїнський конкурс «Вакциновані й відкриті» серед закладів освіти.

Серед переможців конкурсу - навчальний заклад з Рівненської  області, - йдеться на сайті Міністерства охорони здоров'я.

Навчальні заклади мали змогу виграти цінні подарунки, якщо принаймні 80% колективу повністю вакцинувалися від COVID-19. Подію підтримало Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) в Україні.

На конкурс подалися 6 134 школи, у яких педагоги ухвалили відповідальне рішення захистити себе і людей поруч від COVID-19.

Учасники конкурсу ділились своїми думками у соцмережах. «У цей складний час, вакцинація — єдиний спосіб продовжити виконувати головний обов‘язок педагога: виховувати і навчати! Тому офіційно заявляємо, що ми вакциновані (понад 80% працівників) і відкриті. Завдяки вакцинації колектив школи має можливість стабільно працювати в умовах карантину, надаючи якісні освітні послуги, зберігаючи при цьому своє життя і здоров’я, здоров’я своїх близьких та учнів», – розповіли у Розтоківському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Усть-Путильської сільської ради Вижницького району Чернівецької області.

Переможцями стали конкурсу стали школи з Рівненщини, Донеччини і Хмельниччини. Ці заклади освіти вже дуже скоро отримають свої призи — набори з 10 комп’ютерів, 10 гарнітур та 10 роутерів.

Крім того набори з 10 гарнітур і роутера отримає кожна з 15 шкіл, які виграли мініпризи. Серед переможців є і Висоцький заклад загальної середньої освіти Висоцької сільської ради Сарненського району Рівненської області.

Усім учасникам надішлють почесні відзнаки та гарантовані призи за публікації про конкурс у соціальних мережах під хештегом #ВакцинованіВідкриті.