На розвиток навчальної платформи з швидкочитання рівнянка отримає 250 тисяч

Авторка методики у «SmartReader швидке читання та розвиток пам’яті» Юлія СЕМЕНЮК стала переможницею у проєкті «She’s Next» організованому компанією Visa для розвитку жіночого підприємництва.

За інформацією газети "7 днів".

Це глобальна ініціатива. До неї могли долучитися всі бажаючі жінки, що мають власний бізнес. Потрібно було зняти сторіс на 60 секунд, із їхньою маскою, розказати про свою справу. Було більше 500 жінок. Організатори обіцяли відібрати 150 фіналісток, яких запросять на День жіночого підприємництва до столиці. Форум відбувся 21 вересня. Зрештою фіналісток було 180.

На форумі виступало чимало успішних бізнесменів, які змогли досягнути вершин у різних сферах. Наприкінці організатори оголосили імена 10 кращих учасниць. Вони за 60 секунд мали розказати про свою справу, і серед них уже обирали переможницю. Вона отримала грошовий приз у розмірі 250 тис грн та можливість навчатися на курсі в Києво-Могилянській бізнес школі. Переможницею стала рівнянка Юлія Семенюк, яка керує освітнім простором для дітей, де викладають ментальну арифметику, математику. А віднедавна Юля з колегами запустила новий проєкт «SmartReader швидке читання та розвиток пам’яті», який, власне, й презентувала на форумі Visa She’s Next.

Юля Семенюк розповідає, що неабияк хвилювалася під час живого виступу. Адже доводилося виступати перед великою аудиторією, де були не лише такі ж жінки-підприємиці, а й потужні, успішні бізнесмени.    

– Коліна трусилися і дуже нервувала, але зібралася, виступила і перемогла, – розповіла Юлія Семенюк. – Разом з командою виграні гроші ми витратимо на IT-рішення до нашої геймифікованої платформи (використовується для навчання) для проведення першої в Україні олімпіади зі швидкочитання. Сподіваємося, що вдасться провести її офлайн.

До речі, цьогоріч проєкт «SmartReader швидке читання та розвиток пам’яті» отримав грант від Державного фонду стартапів.