На Рокитнівщині у ДТП загинув пішохід, а в Рівному — троє травмованих

На вулиці Відінська обласного центру вчора, 13 січня, у результаті зіткнення мікроавтобуса та легкового авто отримали травми троє осіб, серед яких двоє малолітніх дітей.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько о пів на десяту ранку водій «АUDI 80», 30-річний рівнянин, не врахував дорожню обстановку, не вибрав безпечної швидкості руху та зіткнувся із автомобілем «Mercedes-Benz Sprinter». 26-річний керманич мікроавтобуса, житель обласного центру, у цей момент здійснював маневр розвороту і не переконався у його безпечності.

Внаслідок ДТП водія «АUDI 80» та двох його пасажирів, восьми та дев’ятирічних синів, доставили до лікарні. Усі троє отримали забої та осаднення різних частин тіла. Після надання допомоги їх відпустили. Крім того, у салоні перебували ще двоє малолітніх дівчаток, які не постраждали.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України триває.

А вже близько 18:30 дорожньо-транспортна пригода сталася у селі Карпилівка Рокитнівського району, де під колеса «ВMW» вчора, 13 січня, потрапив 46-річний місцевий житель.

Слідчо-оперативна група з’ясувала, що водій автомобіля «ВMW-318» на іноземній реєстрації, 21-річний житель села Карпилівка, на вулиці Центральна допустив наїзд на пішохода, який ішов у попутному напрямку. Внаслідок ДТП 46-річний чоловік загинув на місці.

У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, слідчий слідчого управління встановлює усі обставини ДТП. Автомобіль поміщено на територію Рокитнівського відділення поліції.

Водії обох дорожньо-транспортних пригод за результатами освідування були тверезі.

-- Відділ комунікації поліції Рівненської області