На Рівненщині запустять транспорт у ще одному районі

У ще одному районі області запустять транспортне сполучення. Мова йде про Радивилівський район. Про це сьогодні на брифінгу повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. 

Сьогодні ми отримали нову таблицю, проаналізували її. Позитивно у динаміці можливого полегшення карантинних заходів, в тому числі щодо відновлення перевезень, є Радивилівський район. Тому ми завтра плануємо провести засідання комісії з питань ТЕБ та НС і прийняти рекомендоване рішення для комісії Радивилівської РДА щодо відновлення перевезень у Радивилів. Що стосується інших районів, то в залежності від епідемічної ситуації, ми будемо оперативно реагувати. Знаємо проблему перевізників, знаємо проблему фінансового стану таких речей. Розуміємо, що люди втрачають роботу, що треба кошти заробляти, тому оперативно реагуємо. Але найперше завдання - це безпека та здоров'я громадян, - заявив Подолін. 

Нагадаємо, два дні тому обласна комісії з питань ТБ та НС прийняля рішення про відновлення перевезень у шести районах області.