На Рівненщині водій маршрутки довів до сліз військового, який повертався додому після другого поранення

Водій маршрутки "Сарни-Дубровиця" довів військовослужбовця до сліз. 

Про це у на своїй фейсбук-сторінці написала Людмила Главацька

- Саме в цю маршрутку, що на фото, у якого в руках два пакети, а за спиною - рюкзак. Зайшов і попросив у водія: «Я пройду, а гроші передам, бо зараз не в змозі дістати». І що ви думаєте? Водій грубим, нахабним голосом сказав: «Ні, давай зараз, я вам не довіряю». Військовий тихенько поставив свої пакети, зняв рюкзак, дістав гроші, заплатив і тихенько сів на задніх місцях у маршрутці.

Привернули увагу сльози, які бігли у захисника по щоках майже безперестанку аж до Дубровиці. Коли з ним почали розмову, він розповів, що їде додому після другого поранення. Йому було тяжко крізь сльози щось говорити і розповідати, але йому було дуже боляче не від ран, а від образливого приниження.

Він тільки сказав: Як так нам не довіряти, ми віддаємо своє життя, мої хлопці ще там в пеклі, а він нам не довіряє.Боляче було дивитися на ті сльози, тому що це був не хлопчина, а чоловік поважного віку, він, мабуть, дивлячись смерті в очі не плакав, а тут повинен плакати від людини для якої гроші, мабуть, мають більшу цінність за життя.

При виході військовий таки підійшов і сказав: "Мені не образливо за себе, але може ти трошки ввічливіше стався до військових", на що знову отримав гримливою мовою: "Ти мені не тикай, бо зараз як тикну". Звідки у людини стільки ненависті до військових? За що і за кого вони там в пеклі дивляться в очі смерті?Невже війна закінчилася? Кому нам довіряти як не Захисникам. Вони єдині кому ми зараз маємо вірити, довіряти, і кого ми маємо поважати. Брехня навкруги, з якою вони ж і борються. Страшно і подумати, яке буде ставлення після війни. Не потрібно ставати на коліна, коли везуть Захисника "на щиті" , дякуйте їм та поважайте, коли вони при житті.

Як повідомив керівник обласного управління інфраструктури та промисловості Федір Мисюра, водія маршрутки звільнять. 

- Зараз спілкуємось з перевізником. Вини власника тут немає, це винятково провина водія. Тому за вказані дії він буде звільнений з роботи, - додав він.