На Рівненщині відкрито груповий етап Чемпіонату з футболу серед команд Ліги учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО

У смт Гоща, що на Рівненщині, на Центральному міському стадіоні ДЮСШ в рамках п’ятого сезону Єдиного Чемпіонату «Всеукраїнської Футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО 2019 урочисто відкрили груповий етап у регіональному дивізіоні «ЗАХІД». Організатором Чемпіонату, що триває з 24 березня по 14 жовтня, є Федерація Футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського Об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!»

­– Вітаю вас від імені командувача військ ОК «Захід» генерал-лейтенанта Олександра Павлюка. Дуже приємно, що хлопці, які в свій час зупинилу російську навалу, мають можливість на теренах Західної України позмагатися у спорті. А як відомо, спорт об’єднує. І я впевнений, що ми, українці, таким же чином гуртом будемо бити цинічного та підступного ворога, – наголосив, звертаючись до учасників чемпіонату, ТВО заступника командувача військ ОК «Захід» з морально-психологічного забезпечення полковник Федір Капустинський.

«Всеукраїнська Футбольна Ліга Учасників АТО» є наймасштабнішою в Україні з 2015 року програмою психологічної та фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

Чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. За результатами групових етапів 24 кращі команди із 88 команд-учасників змагань матимуть можливість розіграти перехідний КУБОК ГЕРОЇВ АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

• Олексій Мосейченок, відділення спецкорів Інформагентства Міноборони (м. Рівне)

Фото автора