На Рівненщині - новий начальник поліції

Про це повідомили у пресслужбі Нацполіції області. Раніше цю посаду упродовж майже трьох років обіймав Олексій Камишанський.

Головне управління Нацполіції в Рівненській області очолив полковник поліції Олександр Ганжа. Представлення відбулося сьогодні за участю керівників обласної влади та силових структур. 

Ігор Клименко подякував за майже трирічну роботу на чолі поліції Рівненщини Олексієві Камишанському та зачитав наказ про призначення начальником ГУ НП в Рівненській області Олександра Ганжі, який до цього був заступником начальника ГУНП в Одеській області.

 «Ми маємо зробити все необхідне, аби кожен громадянин почувався у безпеці. Це стосується не тільки основного фронту, який знаходиться на сході нашої держави, а й внутрішнього, де ми повинні максимально докладати зусиль для нашої Перемоги. Тож Національна поліція у такий важкий для країни час має у повному обсязі виконувати свої функції, аби виправдати уже отриманий кредит довіри наших громадян», — звернувся до колективу поліції Рівненщини Ігор Клименко.