На Дубровиччині попрощались з Героєм - молодшим сержантом Романом Вовчиком

18 серпня 2022 р.під час штурмових дій з боку Збройних Сил російської федерації, поблизу населеного пункту Курульки Барвінського району Харківської області захищаючи волю і незалежність України загинув смерть хоробрих молодший сержант Вовчик Роман Олегович.

Роман Олегович народився 29 січня 1991 р. в с.Бережниця. У 2008 р. закінчив Бережницьку загальноосвітню школу.. Вступив до Національного педагогічного університету ім..Драгоманова, який закінчив у 2013 р.

В березні 2016 р. одружився, народилася старша донечка і т ого ж року вступив на контрактну службу старшим солдатом 30-ї механізованої бригади князя Констянтина Острозького.

За період служби проявив високий військовий професіоналізм, нагороджений медалями «За участь в боях Світлодарськ» За оборону Попасної», відзнакою командувача ООС За витягу та вірність, а також нагороджений грамотами. У 2019 р. народилася молодша донечка.

Роман був не ідеальним, але справжнім у всьому, тим кого можна було ставити у приклад : хорошим сином, люблячим чоловіком та татом, щирим онуком та вірним Захисником своєї держави.

Він віддав найцінніше - своє життя заради нової України. Боронив нашу країну від агресора, а сьогодні є одним з Ангелів того великого війська, яке буде берегти нас із небес. Пам'ять світлої, життєрадісної, прекрасної душі, відкритого і доброго серця, відданої своїй справі людині, надійного друга, найкращого сина, чоловіка та люблячого батька, завжди буде у наших серцях, нашій пам'яті.

Дубровицька міська рада