На Білому озері готуються до нового туристичного сезону

На території реабілітаційно-оздоровчого комплексу РАЕС «Біле озеро» триває підготовка до нового оздоровчого сезону. Цього року на гостей туристичної бази очікує низка оновлень.

За інформацією «Рівненських новин».

Наразі проводяться ремонти та впорядкування території РОК «Біле озеро» спільно із робітниками ремонтно-будівельного цеху електростанції. На завершальному етапі ремонт обіднього залу їдальні: оновлено фасад, встановлено нові вікна, двері та покрівлю, буде прокладено нову доріжку, всередині покладено плитку, оновлено стіни, стелю та освітлення, будуть встановлені нові меблі, сантехніка та рецепція. До слова, на відпочиваючих у їдальні чекатиме й оновлене смачне та корисне меню із врахуванням сучасних кулінарних тенденцій.

На території бази влаштовано додаткові локації для відпочинку з мангалами, столами та лавами, забетоновано понад 400 метрів пішохідних доріжок. Вже традиційно проведено озеленення, зокрема висаджено саджанці клена, ясена, самшиту, туї, червоної калини, ялівця козацького тощо. Завезено пісок на дитячий ігровий майданчик для безпечного й комфортного відпочинку найменших гостей.

Цьогоріч проведено якісний ремонт будиночків першого типу. Зокрема облаштовано один такий будинок для маломобільних груп населення, який містить пандус, відповідно влаштовані санвузол та кімнати відпочинку. Також будинки першого типу будуть укомплектовані новими побутовими приладами. У будиночках 2, 3 і 4 типів, де була потреба, проведено косметичні ремонти, у тому числі, виконано заміну шпалер. У зовнішніх санвузлах проведено поточний ремонт, замінено сантехнічні прилади. Підготовлено до сезону 2022 року насосну станцію, яка забезпечує очищення стічних вод, а також здійснено хлорування мережі водопостачання. Приємним бонусом для відпочиваючих стане нова постіль.

Директор РОК «Біле озеро» відзначає позитивну тенденцію, що спостерігається за останні два роки – в озері значно підвищився рівень води, а завдяки ініціативі місцевих рибалок збільшилася кількість риби.

«Уже з 1 червня заплановано відкриття комплексу на повну потужність, а саме на 502 ліжко-місця. Наразі готуються оновлені ціни на послуги та триває процес прийому на роботу сезонного персоналу. Як і раніше, буде забезпечено цілодобову роботу медичного пункту та охорону громадського порядку, зокрема задля безпеки відпочиваючих прохання обирати місця для відпочинку лише визначені огорожею території комплексу. Минулоріч на базі РОК «Біле озеро» оздоровилися понад 7 тисяч осіб, тож ми очікуємо на наших відпочивальників у новому сезоні, який триватиме до кінця літа».