Мобільний додаток «My Pol» для миттєвого виклику поліції

Напередодні новорічних та різдвяних свят нагадуємо про ще один спосіб зв’язку із поліцією – безкоштовний мобільний додаток «MyPol». Станом на грудень з використанням додатка до поліції надійшло понад 100 тисяч звернень та повідомлень.

«My Pol» є офіційним безкоштовним способом зв’язку з поліцією в Україні. Ним користується вже понад 300 тисяч людей. Проведене тестування вказує на те, що час реагування диспетчерів поліції на виклик скорочується майже на 40%. 

Використовуючи додаток, можна відправляти фото з місця правопорушень, оцінювати роботу поліцейських за номером жетону, отримувати сповіщення щодо оперативної ситуації в місті та області.

Також додаток допомагає збільшити доступність комунікації з поліцією людям, котрі користуються мовою жестів, іноземцям та дітям.   

Якщо ви потрапили в екстремальну ситуацію, вашому життю загрожує небезпека, а часу на дзвінок у поліції та пояснення, де ви знаходитеся, немає – достатньо натиснути кнопку «sos» у своєму телефоні. Завдяки геолокації система сама визначить ваше місцезнаходження та спрямує дані до поліції.

Цей сигнал сприймається як виклик поліції, і поліцейські діють так само, як і при виклику на 102: на місце терміново спрямовується наряд поліції.

Окрім того, через «My Pol» можна надсилати інформацію не тільки про правопорушення, а й про негоду, затори тощо.

Працює додаток на операційних системах Android та iOS.