Міський голова Олександр Третяк відзначив юних спідвеїстів Рівного

Олександр Третяк нагородив Подяками Рівненської міської ради та виконавчого комітету учасників Кубку Європи зі спідвею серед юнаків, їх тренера та директора комунального закладу «Рівненський міський спортивно-технічний клуб» Рівненської міської ради.

Зокрема, за значний внесок у розвиток фізичної культури і спорту в м.Рівному та з нагоди успішного виступу на Кубку Європи зі спідвею серед юнаків нагороджені наступні вихованці Рівненського міського спортивно-технічного клубу:

  • Капустін Роман – (ІІ місце);.
  • Тимощук Михайло;
  • Левішин Макар;
  • Зламан Василь;
  • Зламан Володимир.

Особливу подяку за підготовку вихованців закладу міський голова висловив легенді рівненського спідвею – тренеру Рівненського міського спортивно-технічного клубу Віктору Гайдиму.

За успішну організацію змагань Подяку з рук очільника міста отримав і директор Клубу, голова Президії "Клубу Вболівальників Рівненського Спідвею", член правління Федерації мотоциклетного спорту України Сергій Головня.

- Чемпіонат пройшов на високому рівні, це відзначили й наші іноземні гості – представники вісьмох держав. Вони були в захваті від нашої публіки. Адже на стадіоні зібралося понад трьох тисяч уболівальників спідвею, - поділився Олександр Третяк.

Хоча стадіон «Мототрек» знаходиться не в комунальній, а приватній власності, все ж міська влада докладе максимум, щоби розвинути інфраструктуру, щоби стадіон «Мототрек» відновився.

- Цінуйте те, що маєте. Розвивайте свої можливості, досягайте вищих вершин. Несіть славу рівненського спідвею, щоби в подальшому ви з гордістю могли сказати – я з Рівного, колиски спідвею в Україні! – побажав міський голова юним спідвеїстам.

Сергій Головня Siergey Golovnya, у свою чергу, повідомив, що клуб подав заявки на проведення трьох змагань у Рівному вже у наступному році.


Рівненська міська рада