Міграційна поліція Рівненської області проводить заходи щодо протидії примусовій праці

 У зв’язку з переміщенням до Європи значної кількості громадян України, з метою попередження торгівлі людьми, виявлення випадків примусової та незадекларованої праці працівники управління міграційної поліції у Рівненській області спільно із представниками Держпраці та міграційної служби за інформаційної підтримки відділу кримінального аналізу ГУНП в Рівненській областівпродовж тижня проводитимуть спільні заходи, передбачені новою стратегією ЄС.

 Європейська Комісія офіційно представила нову стратегію ЄС щодо боротьби з організованою злочинністю, ключовим інструментом реалізації якої визначена Європейська міждисциплінарна платформа проти кримінальних загроз (ЕМПАСТ). Її мета — протидія організованим кримінальним структурам шляхом проведення скоординованих операцій, передбачених розробленими Оперативними планами заходів.

 На території області загальноєвропейські спільних заходи (ЕМПАСТ Action Days) по боротьбі з торгівлею людьми у формі трудової експлуатації розпочалися сьогодні, 10 червня і тривають до 17 червня.

Поліція Рівненської області