Мер Рівного відреагував на судове рішення щодо будівництва біля "Сільпо"

Міський голова Рівного відреагував на рішення суду, яке призупинило дію наказу про скасування паспортів прив’язки на встановлення "тимчасових споруд" біля супермаркету "Сільпо" в районі автовокзалу. Раніше роботи там він називав "ганебними речами із захоплення міської землі".

За інформацією видання Суспільне мовлення України.

12 жовтня окружний адмінсуд став на бік підприємця та призупинив дію наказу, яким міська архітектура скасувала видані паспорти прив'язки на встановлення тимчасових споруд. У мерії Суспільному повідомили, що про рішення чули, але самого його ще не бачили.

У коментарі Суспільному міський голова Олександр Третяк зазначив, що апеляцію на нього, найімовірніше, подадуть.

"Це вкрай обурливо, що приймаються такі рішення. Але я не здам позицій, ми будемо боротися до кінця за кожен сантиметр міської землі. Судове рішення, на жаль, пригальмовує цей процес, що ставить нас в незручне становище. Адже ці люди махають перед нами клаптиками цих паперів і говорять, що мають рішення суду. Наразі чекаємо на руки це рішення суду, і наступний наш крок – це подання апеляції".

Зазначимо, що перед голосуванням Рівнеради за скасування паспортів прив'язки головний архітектор Рівного Дмитро Котляров кілька разів заявляв, що це рішення підприємець має великі шанси скасувати через суд. Будівельні роботи на об'єкті тривають.