Мер Рівного Олександр Третяк зустрівся з дітьми полеглих Героїв, які повернулися із США

Це перша група, котра була відправлена у Штати. Діти з задоволенням поділилися своїми враженнями від усього побаченого. Адже програма була наповнена масою цікавих екскурсій, зустрічей та нових знайомств.

"Я подякував кожному з учасників групи за той внесок, який вони зробили в перемогу. Слова наших дітей торкнулися сердець конгресменів та звичайних американців. Цікаво було почути і думки мам, які з нелегким серцем відпускали дітей за тисячі кілометрів від дому. А тепер вони щасливі, що їх діти змогли побачити світ, відволіктися від подій війни та отримати масу позитивних емоцій. Для мене дуже важливою є підтримка родин наших загиблих захисників, адже вони віддали найцінніше – власне життя заради того, щоб ми з вами мали мирне небо над нашими головами. Тепер наше завдання – всіляко їх підтримувати. Тому буду і далі працювати над новими проектами підтримки родин полеглих героїв", - розповів по завершенню зустрічі Олександр Третяк.

Окремо хочемо подякувати Ukrainian Week та UkrHelp Foundation завдяки яким ця поїздка стала реальною. Впевнені, що попереду в нас нові цікаві проекти та поїздки для родин наших героїв за підтримки благодійників, які вболівають за Україну.