"Мегаполіс" звучав, аби хлопчик з Рівного міг почути світ

Ще один концерт міського палацу культури відбувся у рамках святкування 45-річного ювілею. У концерті естрадного оркестру "Мегаполіс" прозвучали ритми великого міста і ніжні романтичні мелодії. Були вишуканий джаз, рок, і класика... Усе це змішалося з нотками весни та гарним настроєм, який панував у залі, розповідають на сайті МПК.

Концерт був благодійний. Понад 6 тис. гривень зібрав "Мегаполіс", щоб допомогти Олексійку з Рівного, який втратив зір, аби він міг бачити цей світ.

«Мегаполіс» створений у січні 2007 року. А потім розпочалися концерти, фестивалі, конкурси... Свінг, соул, сальса, фанк, рок-н-ролл та босса-нова… Усі відтінки джазової музики…

Склад оркестру - 17 студентів та викладачів музичних шкіл, музичного училища, гуманітарного університету, які успішно поєднують роботу з улюбленим захопленням.

«Мегаполіс» включає до свого репертуару твори Глена Міллера, Френка Сінатри, Наталі Коул, Ліонеля Річі та інших представників світової джазової класики. Працює у стилях “свінг”, ”фанк” та “джаз-рок”. На концертах звучать як інструментальні, так і вокальні номери.

Рівнянам запам’яталися сольні програми «Смак коктейлю», «Текіла», «Ритми великого міста», «Вечірній джаз»… Адже  кредо цього творчого колективу - дарувати слухачам хороший настрій та приємні емоції.