Львівські поліцейські затримали 23-річного закладчика з Рівненщини

Львівські правоохоронці затримали 23-річного мешканця одного з сіл Рівненської області, який шляхом закладок поширював на території міста Лева наркотики. Зокрема йдеться про психотропні речовини «PVP» та «амфетамін». 

Як повідомили у відділі комунікації Львівської області, 30 травня закладчика затримали у Львові. Того дня він розклав «закладки» з речовиною, ззовні схожою на «PVP», які поліцейські виявили та вилучили.

Правоохоронці провели обшуки в орендованій квартирі у Львові, де мешкав житель Рівненщини. Тут виявили та вилучили більше 40 готових «закладок» з  психотропним засобом «PVP», більше 40 готових «закладок» з «амфетаміном», електронні ваги, зіп-пакети та інші речові докази. 

Усе вилучене скерували на експертне дослідження. Вартість виявлених психотропів за цінами «чорного ринку» становить близько 50 тисяч гривень. Вирішують питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч.1 ст.307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Хлопцю загрожує від 4 до 8 років в’язниці. Досудове розслідування триває. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.