Костопільська громада попрощалась з загиблим Героєм Олександром Стецюком

3 вересня Костопільська громада живим коридором із належною шаною зустрічала похоронний кортеж і назавжди попрощалася із солдатом – загиблим Героєм Олександром Стецюком. Чоловіку було 37 років.

10 березня, будучи мобілізованим, Олександр відправився на війну захищати свою малу батьківщину та Україну. Воїн був стрільцем-зенітником зенітно-ракетного взводу зенітно-ракетної батареї.

Вірний військовій присязі, військовослужбовець загинув 17 вересня в бою за Батьківщину неподалік села Опитне Покровського району Донецької області, під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника.

Чин похорону загиблого Олександра відслужено в храмі села Великий Стидин.

Похоронили Олександра Стецюка на місцевому сільському кладовищі.

У Героя залишилися мама, дружина, двоє дітей, вони знатимуть завжди, що їхній син, чоловік, тато своє життя віддав за свободу і незалежність України.

Вічна слава Захиснику держави Україна!
Хай пам’ять про життя та подвиг військовослужбовця Олександра Стецюка у віках житиме в історичному літописі Українського народу.

Голова Рівненської районної державної адміністрації – начальник Рівненської районної військової адміністрації Олександр Коваль

Рівненська районна державна адміністрація