Кількість вакцинованих освітян щодня збільшується на Рівненщині

В закладах освіти Рівненської області спостерігається позитивна тенденція щодо 80% вакцинованих працівників. Якщо минулого тижня цей показник становив 11%, то нині збільшився удвічі та складає понад 25%.

Йдеться про заклади вищої, професійно-технічної, фахової передвищої освіти, а також школи та дитсадки. Про це зазначив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Наразі на Рівненщині у 25-30% закладах освіти провакциновано понад 80% працівників. І хоча це далеко не показовий результат, але ми вже бачимо певні зрушення, - зазначив Сергій Подолін. - Звертаюсь до тих освітян, які не зробили жодного щеплення та досі сумніваються.

Закликаю відважитись на цей крок! Переконаний, що правильність свого рішення ви оціните згодом – коли матимете можливість повноцінно працювати, а головне - коли страшна недуга COVID-19 омине вас», - зазначив Сергій Подолін.

Нагадаємо, з четверга на Рівненщині діятиме «жовта» карантинна зона. Відповідно запрацюють нові правила адаптивного карантину, які послаблюють обмеження для тих закладів господарювання та освіти, у яких вакциновано першою дозою не менше 80% персоналу.