Хлопчик з Рівненщини, який лікується від опіків в США, пережив вже 18 операцій

Хлопчик з Рівненщини, якого півтора місяці тому відправили з рівненського аеропорту до США на лікування буде жити. Після отриманих травм, а це 90% опіків тіла внаслідок ураження струмом, медики боролися за життя дитина і за можливість відправки його на операцію закордон. 

Восени він бавився з другом біля залізниці. На жаль, невинні пустощі стали причиною серйозної травми - хлопчина отримав 90% опіків тіла після ураження струмом. Наші медики зробили надможливі речі, аби хлопчика можна було відправити на операцію закордон. З того часу він з батьками пережив 18 операцій. Нині медики закрили йому найбільші ділянки уражень та відкрили з капсули, щоб потроху виводити з медикаментозного сну. Не можу описати словами емоції, які переповнюють мою душу — найстрашніше тепер позаду!

Щиро дякую медикам, які щоденно працюють задля здоров’я хлопчика, дякую батькам, які не покидають свого сина ні на секунду, дякую народній депутатці від партії “Європейська солідарність” Mariya Ionova, яка постійно тримає зв’язок з родиною.

Дякую кожному жителю Рівненщини та усім небайдужим громадянам, котрі не лишились осторонь проблеми й фінансово допомогли. Разом ми змогли створити справжнє диво. А головне — врятувати життя дитини!

Олександ Третяк

Історія цього хлопчика — ще не завершилась. Попереду на нього чекає лікування, реабілітації, відновлення та, звісно, повернення додому! Діти — повинні жити! А ми — всіма силами допомагатимемо їм у цьому!