Фотоконкурс «Осінній вело-тур 2021» пройде у Рівному

З 5 по 30 листопада 2021 року у місті Рівному проводитиметься фізкультурно-оздоровчий захід «Осінній вело-тур 2021».

Учасниками конкурсу можуть бути усі охочі, незалежно від віку та статі.

Конкурс проходить в номінаціях: «Вело-Леді», та «Вело-Бебі», де участь беруть по одній особі. А також у номінаціях «Вело-сім’я», «Вело-тур», «Вело-відпочинок з домашніми улюбленцями» - де участь бере команда.

Учасникам необхідно зафіксувати на фотографії своє дозвілля на велосипеді в осінню пору року та надіслати фото до 2 грудня 2021 року в КЗ «РМЦФЗН «Спорт для всіх» на електронну адресу sportrivne244@ukr.net (м. Рівне, вул. Шевченка, 45, каб. 15 тел.63-43-43).

Під фотографією учасники повинні написати, до якої номінації відноситься подія на світлині та хто на ній зображений. У номінаціях «Вело-Леді», «Вело-Бебі» - участь бере один учасник, вказується прізвище, ім’я та контактний номер телефону. У номінаціях «Вело-сім’я», «Вело-тур», «Вело-відпочинок з домашніми улюбленцями» (вказується прізвище сім’ї, назва клубу, організації, установи тощо та контактний номер телефону.

Якщо фотографії неможливо буде ідентифікувати (не зазначена вся необхідна інформація), організатори несуть за собою право видалити та не оцінювати світлини.  У кожну номінацію, учасник може надіслати не більше 5-ти фотокарток.

Детальніше про кожну з номінацій

«Вело-Леді» (активне дозвілля жінок на велосипеді у вишуканому та елегантному вбранні в осінню пору року);

«Вело-Бебі» (активне дозвілля дітей віком до 6-ти років включно на велосипеді);

«Вело-відпочинок з домашніми улюбленцями» (активна прогулянка на велосипеді з домашніми улюбленцями);

«Вело-сім’я» (активне дозвілля всієї сім’ї (мама, тато, діти) на велосипедах);

«Вело-тур» (активне дозвілля групи людей на велосипедах, які об’єднані в команди та представляють клуби, організації, установи тощо).

Конкурс проводиться з дотриманням усіх діючих карантинних заходів.