Дубенчани провели в останню дорогу героя Андрія Хижняка

Сьогодні місто Дубно знову в жалобі… Не встигши отямитись від однієї тяжкої втрати, дубенчани провели в останню дорогу ще одного свого Героя.

Капітан Збройних Сил України Андрій Васильович Хижняк загинув у війні з російськими окупантами під час виконання бойового завдання на Миколаївщині. Мужній, чесний, зразковий сім’янин, з активною життєвою позицією, справжній патріот своєї країни та до останнього подиху відданий Батьківщині - таким його завжди пам'ятатимуть земляки. Будучи депутатом та секретарем Дубенської міської ради, Андрій Васильович щиро вболівав за інтереси міста, працював задля його розвитку.

У центрі Дубна на майдані Незалежності відбулася прощальна церемонія. Разом з родиною, громадою та військовими побратимами, віддати останню шану Герою прийшли міський голова Василь Антонюк, т.в.о. начальника Дубенського РТЦК та СП Анатолій Кононов, посадовці міста та району, депутати, колеги, друзі та знайомі полеглого воїна, небайдужа громадськість. Священники Православної церкви України на чолі з благочинним о.Василем Лозинським відслужили поминальну панахиду.

Після цього траурна процесія вирушила до Свято-Миколаївського монастиря, де було звершено чин похорону. Дубенчани проводжали свого Героя, схиливши в пошані й скорботі голови та преклонивши коліна.

Андрію Хижняку було 44 роки. У нього залишились мама, дружина та дві донечки.

Співчуття рідним! Слава Герою! Вічна та світла пам'ять!

Дубенська міська рада