День молоді - активно та по-спортивному!

Починаючи з 1994 року, в останні вихідні червня, в Україні відзначається День молоді. Його метою є привернення уваги до актуальних проблем молодих людей. Традиційно в цей день проводяться різноманітні концерти, флешмоби, квести, спортивні заходи.

Саме цій події був присвячений обласний молодіжний фестиваль «Спортивний. Активний. Молодий» (САМ), що проходив на Рівненщині з 26 по 29 червня 2021 року. Його організаторами стали Спорт для всіх Рівненщини разом з Рівненське обласне відділення НОК України

Згідно умов фестивалю, учасники знімали відео, у якому демонстрували спортивні активності, що популярні серед молоді. Зокрема, з використанням роликових ковзанів, скейтбордів, гіроскутерів тощо, заняття з вуличної гімнастики, паркуру та інше. Змагання проходили у двох категоріях: індивідуальні та командні.

Переможці та призери визначалися шляхом голосування у події «Фестиваль «САМ» на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» у соціальній мережі «Фейсбук».

Отож, за підсумками проведення фестивалю, визначилася трійка призерів в індивідуальних змаганнях:

  • 1 місце – Присяжнюк Артем (м. Рівне);
  • 2 місце – Хайчевський Володимир (м. Радивилів);
  • 3 місце – Михаревич Дарина (с. Кам'яне-Случанське, Вирівська ТГ).

У командних активностях переможцями стали учні Кам’яне-Случанської гімназії Вирівської сільської ради Сарненського району.

Окремо хотілось би відзначити за активність вихованців Майського будинку культури, що в Зайцівській ТГ на Дніпропетровщині, які теж долучились до участі у нашому фестивалі.