Чоловік вдарив поліцейського в обличчя й жбурляв каміння в службове авто

Вчора ввечері від 28-річної жительки села Аршичин надійшло повідомлення про те, що її чоловік удома вчиняє насильство.

Група реагування патрульної поліції Млинівського відділення, яка виїхала на повідомлення, виявила на подвір’ї 29-річного чоловіка напідпитку. На зустріч із правоохоронцями той не чекав, тож почав поводився агресивно, нецензурно лаятися, ще й жбурляти каміння у службове авто. Крім того, дебошир під час припинення його протиправних дій, вдарив в обличчя 33-річному інспектору СРПП.

Для документування вчинених правопорушень на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка доставили до відділення поліції та затримали.

Наразі вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частиною 2 статей 342, 345 КК України - опір та умисне заподіяння тілесного ушкодження працівникові правоохоронного органу під час виконання службових обов’язків. Максимальне покарання, яке може загрожувати затриманому — обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років. В интернете огромное количество демо версий. Посетителям доступны разные игровые автоматы на гривны от FreeSlots.com.ua сразу после регистрации личного аккаунта. ОДнако, лучше начинать с демо. Они помогут протестировать весь функционал, который доступен и в реальном режиме. Поэтому не стоит спешить со своими депозитами.

За вчинення насильства у сім’ї на чоловіка поліцейські також склали адміністративні матеріали, які скеровуватимуться на розгляд суду.